Algemene voorwaarden


- Indhira heeft geen pinautomaat. U kunt alleen contant betalen, direct na afloop van een behandeling of consult. U heeft ook de mogelijkheid om het bedrag (vooraf) over te maken op Rabobank; 1211.43.465 o.v.v. T.A.M. ALBERS.

- Wanneer U een afspraak maakt voor een massage, healing, consult of deelname aan cursus of workshop, is dat niet vrijblijvend,maar reken ik erop dat U ook daadwerkelijk de door U gereserveerde tijd en behandeling afneemt.
- Bij afspraken op locatie komen buiten de normale kosten, ook de kosten van een kilometer vergoeding conform olieprijzen erbij.
- Wanneer U verhinderd bent, kunt U dat uiterlijk 24 uur voor afgesproken tijdstip doorgeven via e-mail: info@indhira.nl of telefonisch : 06-44699866 ( bij geen gehoor graag voicemail inspreken).

- Wanneer U zonder afmelding niet op de afspraak verschijnt, ontvangt U per post een factuur met betalingsverplichtingen. Bij niet nagekomen afspraken betaald U het volledige bedrag conform afspraak.
- Wanneer U 2 x niet op een gemaakte afspraak verschijnt, is het maken van afspraken alleen nog mogelijk met vooruit betaling.

- Deelname aan workshop of cursus is pas definitief, nadat de volledige betaling is ontvangen. Het is niet mogelijk om voor niet gevolgde lessen een restitutie van het cursusgeld te geven. Inhalen van lessen zijn niet mogelijk i.v.m. vooraf geplande data.

- De lichaamsbehandelingen van Indhira zijn ontgiftend, preventief, ontspannend en ondersteunend bedoeld. Vooraf is het dan ook voor Uw belang dat er een intakegesprek plaatsvindt. Als ik als therapeut het niet verstandig vindt om U te behandelen, verwijs ik U ten alle tijden door naar Uw eigen behandelend arts. In dat geval worden alleen de kosten van de intake berekend.

- De behandelingen worden met respect naar U toe gegeven,en Indhira houdt rekening met de door U aangegeven grenzen. Indhira rekent er op dat U ook haar grenzen respecteert.
- Oneerbare voorstellen worden niet getolereerd.